Ενοικιαζόμενα δωμάτια Sunset Peramos
17 Οκτ

Διακοπές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια

Περιμένουμε πολύ καιρό για να φτάσουν και είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας. Μπορούν να γίνουν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Είναι η ευκαιρία για ξεκούραση και απόλαυση! Είτε αυτές είναι χειμερινές είτε καλοκαιρινές θα πρέπει να τις απολαύσουμε όσο τίποτε περισσότερο. Να πάρουμε δυνάμεις και να περιμένουμε για τις επόμενες. Και βέβαια μιλάμε για διακοπές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια

Έχοντας λοιπόν επιλέξει τον τόπο που θα απολαύσουμε τις διακοπές μας, το μιζών θέμα είναι η διαμονή. Είναι το ακριβότερο και κυριότερο έξοδο των διακοπών οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να επιλέξουμε τον σωστό χώρο διαμονής. Όλα εξαρτώνται από αυτόν. Αν δεν σας δώσει καλή εντύπωση, αν δεν σας ικανοποιήσει, τότε μπορεί και να χαλάσει όλες σας τις διακοπές.

Κατευθείαν το μυαλό μας λοιπόν πάει στο να βρούμε ένα φθηνό ξενοδοχείο, που ίσα ίσα να έχουμε έναν χώρο για τα πράγματα και για τον ύπνο. Είναι όμως αυτό ευχάριστες διακοπές;

Τι πιο καλό και άνετο από το να διαλέξετε Διακοπές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια; Νομίζετε ότι αυτό θα σας στοιχίσει περισσότερο και ότι δεν είναι για εσάς;

Δείτε παρακάτω μερικούς λόγου για τους οποίους τελικά είναι καλύτερο να μείνουμε σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο από το συνηθισμένο ξενοδοχείο.

Γιατί να τα προτιμήσω διακοπές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια;

ενοικιαζόμενα δωμάτια με δύο χώρους και κουζίνα Καβάλα

Γιατί είναι καλύτερο να μένεις σε ένα «μικρό σπιτάκι»

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το μείνεις σένα όμορφο και φιλικό δωμάτιο, παρά σε ένα στενό δωμάτιο ξενοδοχείου με κρεβάτι και μπάνιο. Γιατί είναι αλλιώς να ένα δικό σου διαμέρισμα, με την κουζίνα του, το μπάνιο του, την αυτονομία του ή και την αυλή ενίοτε, Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι πολύ πιο ευρύχωρα και με όλη την απαραίτητη επίπλωση. Μπορούν να σου προσφέρουν την ζεστασιά και την ιδέα ότι είσαι στον χώρο σου. Στο Sunset Peramos με τις παροχές που διαθέτουν και με του διακριτούς χώρους, κρεβατοκάμαρα / καθιστικό / κουζίνα τίποτα δεν θα σας λείψει από την καθημερινότητα σας. Νιώστε σαν στο σπίτι σας και απολαύστε τις διακοπές σας στο Sunset Peramos.

Γιατί υπερέχουν σε ποιότητα

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στη πλειοψηφία τους είναι οικογενειακές επιχειρήσεις, σε αντίθεση με τα απρόσωπα ξενοδοχεία μιας εταιρείας. Έτσι οι ιδιοκτήτες τους το φτιάχνουν και το συντηρούν με περισσότερη φροντίδα, σαν να είναι ο δικός τους χώρος. Θα βρεις γνήσιους εξοπλισμούς και καλές επιπλώσεις γιατί θέλουν να δώσουν εμπιστοσύνη. Επίσης θα μπορείς να βρεις και ενοικιαζόμενα δωμάτια με διαφορετικό χαρακτήρα και διακόσμηση, ανάλογα με τα αντίστοιχα γούστα του ιδιοκτήτη, που σίγουρα κάποιο από αυτά θα καλύψει και τα δικά σου γούστα. Στο Sunset Peramos έχουμε δημιουργήσει ενοικιαζόμενα δωμάτια με διαφορετικό χαρακτήρα και διακόσμηση, που σίγουρα θα ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας.

Γιατί έχουν κουζινάκι

Σε αντίθεση με τα ξενοδοχεία που οι ώρες των γευμάτων είναι προγραμματισμένες, πρωινό – μεσημεριανό – βραδινό, και θα πρέπει να συμβαδίζεις με αυτές τις ώρες, σε όλα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια θα βρεις και εξοπλισμένο κουζινάκι. Έτσι μπορείς άνετα ότι ώρα και αν είναι, να μαγειρέψεις το δικό σου φαγητό και να το ευχαριστηθείς άνετα σαν την καθημερινότητά σου. Στο Sunset Peramos έχουμε εξοπλίσει πλήρως όλα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια την κουζίνα μας και σας προσφέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια τέλεια μαγειρική εμπειρία.

Γιατί αξίζουν το κόστος.

Μπορεί να σας φαίνεται ότι τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι ακριβότερα από τα ξενοδοχεία, αλλά αν παρατηρήσουμε καλύτερα θα δούμε ότι ίσως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σύμφωνα με τα παραπάνω και με τις παροχές που θα βρεις στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρει πολλά περισσότερα ακόμα και από αυτά που έχεις στο δικό σού σπίτι. Στο Sunset Peramos έχουμε εξοπλίσει όλα μας τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με τον απαραίτητο εξοπλισμό είτε σε επίπλωση είτε και σε τεχνολογία για να σας προσφέρουμε άνετες και ξέγνοιαστες διακοπές.

Γιατί γνωρίζεις την κουλτούρα του τόπου

Συνήθως τα ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται στις γειτονιές του τόπου που θα διαλέξεις να μείνεις. Έτσι θα γνωρίσεις από κοντά τις συνήθειες και τις τρόπους ζωής των κατοίκων. Σύντομα θα κάνεις φιλίες και θα αναπτύξεις συζητήσεις, μαθαίνοντας από πρώτο χέρι τα ήθη και έθιμα του τόπου. Το Sunset Peramos βρίσκεται στην Νέα Πέραμο Καβάλας, σε νεόδμητη γειτονιά, με καλούς και ευχάριστους Περαμιώτες.

Οι παροχές των ενοικιαζόμενων δωματίων

Ενοικιαζόμενα δωμάτια SunsetPeramos

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με απόφαση του υπουργείου Τουρισμού, ανάλογα με το τι προσφέρουν, κατατάσσονται σε πέντε κατηγορίες κλειδιών. Ανώτατη κατηγορία είναι των πέντε κλειδιών και κατώτατη η κατηγορία του ενός κλειδιού. Επειδή η τουριστική αγορά είναι και αυτή πολύ ανταγωνιστική, κάθε ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων, προσπαθεί να γίνει και αυτός με την σειρά ανταγωνιστικός. Έτσι προσπαθεί να εξοπλίσει τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με όλο και περισσότερες υπηρεσίες και ανέσεις για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό.

Οι κυριότερες όμως παροχές που θα πρέπει να προσφέρει ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο είναι οι παρακάτω:

 • Ζεστό νερό 24 ώρες.
 • Μαξιλάρια και σεντόνια
 • Υπνοδωμάτιο, με διπλό κρεβάτι ή μονά κρεβάτια
 • Ντουλάπες ή ντουλάπα
 • Κλιματισμός
 • Ξεχωριστός χώρος με τραπέζι φαγητού και καρέκλες
 • Τηλεόραση
 • Κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, ηλεκτρικό κουζινάκι και όλο τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό
 • Αυτόνομο W.C.
 • Μπαλκόνια, Παράθυρα
 • Δωρεάν Ασύρματο Ιντερνέτ

Στα ενοικιαζόμενα δωμάτια SunSet Peramos, εκτός από τα παραπάνω, γνωρίζοντας τις ανάγκες των τουριστών και θέλοντας να σας προσφέρουμε αξέχαστες διακοπές, εξοπλίσαμε τα δωμάτια μας και με:

Χρηματοκιβώτιο.

Θέλουμε να προσφέρουμε το αίσθημα της ασφάλειας. Έτσι όσο αφορά την ασφάλεια των προσωπικών, πολύτιμων αντικειμένων σας, κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με το δικό του χρηματοκιβώτιο. Κωδικό που ορίζει και ξέρει μόνο ο ενοικιαστής.

Μπάνιο με υδρομασάζ

Τι πιο ξεκούραστο όταν γυρνάτε από μία πολύωρη βόλτα. Για την απόλαυση και ξεκούραση σας, στο Sunset Peramos θα βρείτε μπάνιο με υδρομασάζ, για να χαλαρώσετε να πάρετε δυνάμεις για την επόμενη εξόρμησή σας.

Ανατομικά Στρώματα

Ξεκουραστείτε και πάρτε δυνάμεις για την επόμενη μέρα με τα επιπλέον ανατομικά στρώματα 7 ζωνών που έχει εξοπλίσει το SunSet Peramos στα κρεβάτια – καναπές των ενοικιαζόμενων δωματίων του.

ΑΥΣΤΗΡΑ – ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ –

Με σεβασμό στον επόμενο ενοικιαστή και για ένα καθαρότερο περιβάλλον μέσα σε αυτά, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Sunset Peramos είναι αυστηρά μη καπνιζόντων. Έτσι οι χώροι μένουν πάντα καθαροί και δίνουν την αίσθηση καινούργιου.

Διαβάζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω, εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η επιλογή ενός ενοικιαζόμενου δωματίου καμιά φορά είναι η καλύτερη επιλογή. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Sunset Peramos σας βεβαιώνουν με σιγουριά ότι θα απολαύσετε τις διακοπές σας σε ένα όμορφο και ευχάριστο δωμάτιο χωρίς να σας λείψει τίποτα. Ενοικιαζόμενα δωμάτια sunset Peramos με όλη την απαραίτητη επίπλωση και εξοπλισμένα για άνεση και ευκολία στις διακοπές σας.

Αν θέλετε και εσείς να κάνετε τις διακοπές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας ή βρείτε μας στο Facebook

Leave a Reply

ΕΣΠΑ