Ενοικιαζόμενα δωμάτια
30 Ιούλ

Ενοικιαζόμενα δωμάτια & covid-19

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19 και μάλλον θα έχουμε και ένα δύσκολο καλοκαίρι. Στο χέρι μας είναι όμως να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Με λίγη προσοχή και φροντίδα μπορούμε  να περάσουμε ευχάριστες στιγμές αλλά κυρίως ασφαλές διακοπές. Και όσο αφορά την διαμονή σας, τι πιο ασφαλές από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Sunset Peramos.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας «Γιατί να προτιμήσω τα ενοικιαζόμενα δωμάτια», πολλά είναι τα οφέλη που θα αποκομίσουμε και σε αυτήν την δύσκολή κατάσταση που ζούμε. Το Sunset Peramos θέλοντας να σας προσφέρουμε και αυτό το καλοκαίρι φθηνά ενοικιαζόμενα δωμάτια, ακολουθεί όλα τα απαραίτητα μετρά για να γίνουν και ασφαλής

Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε για τον πως θα προστατευτούμε από τον covid-19, θέλετε όμως να σας προστατεύουν και οι άλλοι. Παρακάτω θα σας αναφέρουμε το γιατί και κατά πόσο είναι ασφαλές να κάνετε τις διακοπές σας στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Sunset Peramos

Τα πλεονεκτήματα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια

ενοικιαζόμενα δωμάτια Πέραμος

Όχι συνωστισμός

Το κύριο πλεονέκτημα που σας παρέχουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι ότι αποφεύγεται ο συνωστισμός όπως γίνεται στα μεγάλα ξενοδοχεία. Ο καθένας έχει τον δικό του ξεχωριστό χώρο και δεν έρχεται σε άμεση επαφή με πολλούς. Με ξεχωριστές εισόδους  για τα δωμάτια πετυχαίνουμε μεγαλύτερη από 2 μέτρα απόσταση που συστήνουν οι ειδικοί.

Επίσης συνήθως τα ενοικιαζόμενα δωμάτια αποτελούνται από μικρές ξεχωριστές κατοικίες αποφεύγοντας τον μεγάλο αριθμό των τουριστών, όπως σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο.

Ατομική Κουζίνα

Δεν υπάρχουν οι μπουφέδες και τα γεύματα. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια περιλαμβάνουν δικιά τους ατομική κουζίνα όπου ο καθένας απολαμβάνει το δικό του πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Προμηθεύοντας ο ίδιος τις πρώτες ύλες που επιθυμεί, μπορεί να απόλαυση ανά πάσα στιγμή με ασφάλεια το δικό του φαγητό.

Δεν υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι

Όλα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Sunset Peramos, περιλαμβάνουν και ένα καθιστικό με όλες τις ανέσεις για να μπορέσετε να περάσετε ευχάριστες αλλά και στιγμές χαλάρωσης. Εφοδιασμένα με τηλεόραση, wifi, βιβλιοθήκη μπορείτε να περάσει ο καθένας ξέγνοιαστες στιγμές.

Με τα παραπάνω που σας παρέχουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Sunset Peramos πετυχαίνουμε πολλά περισσότερα στο θέμα της ασφάλειας. Αλλά και άνεσης με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Κανόνες στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Sunset Peramos

Ενοικιαζόμενα Deluxe Studio ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Εκτός όμως από τα παραπάνω, που θέτουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ασφαλής για τις διακοπές σας, και από μεριάς μας τηρούμε κάποιους κανόνες για να μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο ασφαλές αποτέλεσμα. Κανόνες όπως τις έχει ορίσει αντίστοιχη ΚΥΑ.

Κανόνες υγιεινής

Οι γενικοί κανόνες υγιεινής που ακολουθούν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Sunset Peramos είναι:

 • Διαθέτουμε αποκλειστικό γιατρό έτοιμος να επέμβει όλο το 24ωρο για ότι χρειαστείτε, όσο αφορά την πανδημία Covid-19.
 • Όπου απαιτούνται, διατίθενται μέσα Ατομικής Προστασίας: μάσκα, αντισηπτικό και γάντια μιας χρήσης και θερμόμετρο.
 • Εφαρμόζονται από όλους στην επιχείρηση, βασικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού : υγιεινή χεριών, χρήση αντισηπτικών, αποφυγή χειραψιών, τήρηση σωματικών αποστάσεων, αποφυγή επαφής των χεριών με το πρόσωπο.
 • Τηρούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για τη διαχείριση ύποπτου κρούσματος COVID-19.
 • Το προσωπικό του καταλύματος χρησιμοποιεί μέσα Ατομικής Προστασίας, για τα οποία υπάρχει συνεχή επάρκεια.
 • Για τους σκοπούς προστασίας της δημόσιας υγείας, η διεύθυνση/διοίκηση τηρεί αρχείο των μελών προσωπικού και όλων των ατόμων που διέμειναν στο κατάλυμα -όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail) με σκοπό τη επικοινωνία με τις στενές επαφές τυχόν κρούσματος COVID-19, που ενδέχεται να ταυτοποιηθεί εκ των υστέρων.
 • Όλα τα key cards και κλειδιά τοποθετούνται σε ειδικό δοχείο προς απολύμανση πριν αυτά δοθούν στους επισκέπτες.
 • Απαγορεύεται η είσοδος στα δωμάτια σε μη διαμένοντες.
 • Εφαρμόζονται ειδικές οδηγίες καθαρισμού στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος σύμφωνα με τις αντίστοιχες Οδηγίες του ΕΟΔΥ.
 • Τα χρησιμοποιούμενα υφάσματα, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες τοποθετούνται σε κλειστές, επισημασμένες σακούλες ή σάκους, προκειμένου να μεταφερθούν στους χώρους πλυντηρίων, όπου και πλένονται τουλάχιστον στους 70oC
 • Σχολαστικό καθαρισμός και απολύμανση του δωματίου μετά την αναχώρηση και δυνατότητα, αν το επιθυμείτε να μείνει 24 ώρες άδειο για πιο μεγάλη σιγουριά.
 • Ανέπαφη και ηλεκτρονική πληρωμή.

Ενοικιαζόμενα δωμάτια – Μένουμε ασφαλείς

Πλήρως εξοπλισμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια Καβάλα

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι να ενοικιαζόμενα δωμάτια SunSetPeramos στην Ν. Πέραμο, Καβάλας είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων πρέπει λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, όπως ορίζονται με την υπ. αριθμ. 1881/29.5.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών – Υγείας – Τουρισμού (ΦΕΚ 2084 Β’ / 29-5-2020).

Όλο μας το προσωπικό έχει λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Στην προσπάθεια μας να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα της εποχής, ζητάμε την κατανόηση σας και την τήρηση και από μεριά σας, των μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Απολαύστε και εσείς με ασφάλεια φθηνά ενοικιαζόμενα δωμάτια που σας προσφέρει το Sunset Peramos. Περάστε ευχάριστες στιγμές με την παρέα σας ή την οικογένειά σας και ελάτε να γνωρίσετε την Ν. Πέραμο Καβάλας.

Σας ευχόμαστε ένα ασφαλές και ευχάριστο καλοκαίρι.

Καλή διαμονή.

Sunset Peramos

Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Ν. Πέραμος , Καβάλα

Τηλέφωνο: 6946867565 

E-mail: info@sunsetperamos.gr

FacebookQ @sunsetperamosrooms

Leave a Reply

ΕΣΠΑ